Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
image
image
image
image

Srednjenaponski sklopni blokovi

Srednjenaponski sklopni blok (BVK) je metalom oklopljeno, zrakom izolirano postrojenje za unutrašnju montažu. Odjeljci u poljima međusobno su odijeljeni metalnim pregradama, a dijelovi pod naponom nalaze se u zraku. Postrojenje je modularno…

Niskonaponski sklopni blokovi

Sklopni blok modularne i fiksne izvedbe do 5000A, Grupni motorski upuštači (MCC) fiksne izvedbe do 3200A, Grupni motorski upuštači (MCC) izvlačive izvedbe do 3200A, Sklopni blokovi za upuštanje i regulaciju…

Uređaji i oprema za plovne objekte

Glavne sklopne ploče napona do 1kV, 6300A (fiksnim i odvojivim grupama), Pomoćne sklopne ploče napona do 1kV, 3200A (fiksnim i odvojivim grupama), Grupni motorski upuštači (MCC) napona do 1kV, 5000A…

Vanjska montaža, remont i usluge

Isporuka, montaža, ispitivanje, puštanje u pogon, remont: transformatorskih stanica i sklopnih postrojenja 35/10(20)/0,4kV, industrijskih objekata, dizaličnih i transportnih postrojenja, vodoopskrbnih objekata, objekata cestogradnje, bolnica, hotelsko-turističkih objekata, sportskih objekata, plovnih objekata.…

img
img
img
img

KEU-facility-002Tvrtka Končar Električni uređaji osnovana je 1946. g. kao elektrotehničko poduzeće "Svjetlost" u Splitu.

Od 1970. godine tvornica "Svjetlost" integrira se u poslovni sustav "Končar", od kad počinje intenzivniji razvoj, te proizvodnja električnih uređaja i postrojenja za domaće i strano tržište.

Kao višekratno najuspješnije poduzeće u sustavu "Končar", tvrtka Končar Električni uređaji - Split, usvaja proizvodnju standardiziranih rasklopnih uređaja i ostalih proizvoda prilagođenih industrijskom načinu proizvodnje.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja, razvoj, projektiranje, proizvodnja, montaža, ispitivanje, puštanje u pogon i servis električnih uređaja i opreme niskog i srednjeg napona za distribuciju električne energije, industriju i brodogradnju, uključujući inženjering i izvođenje investicijskih radova u zemlji i inozemstvu.

Privatizacija tvrtke provedena je 2006. g., kad postaje u cijelosti privatna, zadržava postojeću djelatnost i naziv tvrtke, Končar Električni uređaji d.d., Split.

Nakon izgradnje novih proizvodnih pogona u radnoj zoni Dicmo (Prisoje), društvo Končar Električni uređaji d.d. 2011. g. seli u novi objekt u Prisoju, mijenja sjedište tvrtke koje glasi: Prisoje, Prisoje 29A, 21232 Dicmo.

Končar EU udaljeni su 35km od aerodroma Split, 20km od luke i željeznice u Splitu, te 5km od autoceste A1 Split-Zagreb.

Danas se proizvodnja odvija na približno 8000m2 zatvorenog prostora sa 100 stalno zaposlenih, od čega 35 s visokom i višom stručnom spremom. Proizvodi i proizvodnja temelje se na suvremenoj tehnologiji u skladu s IEC i EN normama. Osobita pozornost posvećuje se razvoju i inovativnosti, čime postižemo stalno povećanje kvalitete proizvoda.

Sustav upravljanja kvalitetom uspostavljen je i certificiran prema zahtjevima norme ISO 9001:2008, a integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001:2004.

certifikat01

certifikat03

Politika-upravljanja-okolisem


FB         LinkedIn       efst